Nazad na listu Prikaži sve

Cilj ovoga Poziva je izrada Programa javnih potreba u sportu na državnoj razini

TIP:

Status : Otvoren

Trajanje: 25.3.2024. - 25.6.2024.

ZEMLJA : Hrvatska


Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Javni poziv za iskaz interesa za sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanje, opremanje i rekonstrukcije sportskih građevina za 2025. godinu.

Cilj ovoga Poziva je izrada Programa javnih potreba u sportu na državnoj razini, temeljem dostavljenih projektnih prijedloga, a sukladno Pravilniku o javnim potrebama u sportu na državnoj razini.

Prihvatljivi prijavitelji projektnog prijedloga su općine/gradovi/županije te oni mogu prijaviti projekt za nekretninu koja je u njihovom vlasništvu (građevina i zemljište).

Ukupan iznos raspoloživih sredstava je 11.800.830,00 EUR.
Najveći ukupni iznos sufinanciranja je:

  • do 400.000,00 EUR za sportsku dvoranu
  • do 300.000,00 EUR za nogometno igralište prirodna trava/veliko, nogometno igralište, umjetna trava/veliko i atletsku stazu
  • do 250.000,00 EUR za vanjsko sportsko igralište, teniski teren i ostalo

Prihvatljive aktivnosti:

  • izvođenje zahvata na planiranim sportskim građevinama temeljem prethodno izrađene projektno – tehničke dokumentacije sukladno propisima i tehničkim uvjetima iz područja gradnje. Prihvatljive aktivnosti su one koje se odnose na sportsku građevinu/borilište i pripadajuće prostorije (svlačionice, sanitarni čvor i sl.)
  • izvođenje zahvata na postojećim sportskim građevinama temeljem prethodno izrađene projektno – tehničke dokumentacije sukladno propisima i tehničkim uvjetima iz područja gradnje. Prihvatljive aktivnosti su one koje se odnose na sportsku građevinu/borilište i pripadajuće prostorije (svlačionice i sanitarni čvor)
  • opremanje sportskih građevina kojima će se podignuti razina javnih usluga kroz poboljšanje kvalitete bavljenja sportom

Rok za podnošenje projektnog prijedloga je do 25. lipnja 2024. godine.

 

DOKUMENTACIJA

Nazad na listu Prikaži sve